Hesabım
    Jon Snow Hakkındaki Dedikodular Bitmek Bilmiyor!

    The Sun gazetesinden ortalığı karıştıran iddia...

    Lütfen dikkat! Bu haberde Game of Thrones'un 5. sezon finali hakkında sürpriz bozan bulunmaktadır.

    Gün geçmiyor ki Game of Thrones'un olaylı 5. sezon finali ve beklenen 6. sezonu hakkında yeni bir teori üretilmesin!

    Kit Harington'ın uzun saçıydı, David Nutter'ın açıklamalarıydı, Maisie Williams'ın olumsuz görüşüydü, Emilia Clarke'ın umut vaat eden açıklamasıydı derken, efsane dizinin 6. sezonunda neler olup bitecek ve en önemlisi Jon Snow olacak mı soruları havada uçuşmaya devam ediyor.

    Kit Harington'ın, yönetmenlerin ve Maisie Williams'ın "Jon Snow öldü, 6. sezonda yok, şunu bir kabul edin" minvalinde yaptığı birçok açıklama komplo teorisyenlerini durdurmaya yetmiyor!

    "Ejderhaların Annesi" Emilia Clarke'ın, Jon Snow'un dönüşü için %50 şans vermesi ihtimalinin ardından, The Sun gazetesi Melisandre'yi canlandıran oyuncu Carice van Houten'dan bir açıklama geldiğini yazdı. Haberin iddiasına göre, geçen haftaki London Film Comic Con'a katılan oyuncunun, "Jon Snow'un ölmüş olabileceğini sanmıyorum" dediği söyleniyor. Ünlü oyuncu Carice van Houten, Twitter hesabından The Sun gazetesinin yanlış haber yaptığını aşağıdaki gibi duyurdu! Böylece The Sun gazetesinin yine spekülasyonlu bir habere imza attığı ortaya çıkmış oldu!

    Anlaşılan, yeni sezon başlayana kadar diziyle ilgili spekülasyonlar sona ermeyecek. Unutmamak ve dikkatli olmak gerekir ki, tüm yazıp çizilenlerin bilgi kirliliği olması ihtimal dahilinde... 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top