Hesabım
    Zeyna: Savaşçı Prenses'in Akıbeti Ne Oldu?

    The Hollywood Reporter'dan kafa karıştıran haber...

    Dün, "Zeyna: Savaşçı Prenses Geri Dönebilir Mi?" başlıklı haberimizle, dizinin yeniden canlananlar kervanına katılma ihtimali hakkında yazmıştık. Bu ihtimalin çıkış noktası da başrol oyuncusu Lucy Lawless'ın Den of Geek ile yaptığı bir röportajdı. Lawless bu röportajda, yeniden Zeyna rolünü oynamak istediğini ve bu konuyla ilgilenen birtakım kişilerle görüştüğünü söylemişti. Hatta Renée O’Connor (Gabrielle) ve Ted Raimi yeniden projenin içinde olsa ne kadar mutlu olacağını vurgulamıştı.

    The Hollywood Reporter da bu konu hakkında bir haber yaptı. İddiasına göre, NBC kanalı Zeyna: Savaşçı Prenses'in (Xena: Warrior Princess) yeniden çekimi için harekete geçti. Kanalın, 1995-2001 yılları arasında yayınlanmış unutulmaz dizinin "modern" versiyonu için kolları sıvadığı konuşuluyor.

    Aynı haber, henüz fazlasıyla başlangıç aşamasında olan bu proje ile ilgili detaylar belli olmadığını eklemişti. Ancak, Lucy Lawless'ın Twitter hesabında şöyle bir tweet yer alıyor:

    Lawless, tweetinde, dizinin yeniden çekiminin dedikodu olduğunu, bir gün olmasını dilediğini ancak sadece gönülde yatan bir istek olduğunu yazdı... NBC diziyi çeker mi, çekerse Lucy Lawless'sız çeker mi bu konuda bir netlik olmadığını belirtelim!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Zeyna: Savaşçı Prenses Geri Dönebilir Mi?
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top