Hesabım
    True Detective'in 2. Sezon Eleştirilerine Cevap Geldi!

    HBO yetkilisi Michael Lombardo diziyi savundu...

    HBO'nun ilk sezonuyla çok konuşulan ve Emmy ödüllerini silip süpüren dizisi True Detective'in 2. sezonu kimilerince pek beğenilmedi. 2. sezonun başrollerinde olan Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams ve Taylor Kitsch, hepsi çok başarılı oyuncular ancak 2. sezonun hikayesinin ilk sezonki kadar sarmadığı eleştirileri oldukça fazla...

    İlk sezonunun başarısını yakalayamadığına ve olayların oldukça karıştığına dair gelen eleştirilere, HBO yetkilisi Michael Lombardo'dan cevap geldi... TVGuide'ın haberine göre, dizinin yaratcısı Nic Pizzolatto'nun televizyonun en iyi senaristlerinden biri olduğunu söylenen Lombardo, dizinin 2. sezon finalinin oldukça tatmin edici olacağını ekledi.

    Michael Lombardo, dizinin 3. sezon ihtimaline de yeşil ışık yaktıklarını söyledi. Lombardo, eğer ki Nic Pizzolatto 3. sezonu yazmak isterse, bunu konuşacaklarını belirtti.

    Sizler True Detective'in 2. sezonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'lı 1. sezonun başarısını yakalayabildi mi?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top