Hesabım
    Prison Break Geri Dönüyor!

    Bu sefer resmi onay da geldi!

    Televizyon ekranlarının en sevilen ve en unutulmaz dizilerinden Prison Break'in geri dönme ihtimali hakkında konuşuluyordu. Olur mu olmaz mı derken, nihayet resmi haber geldi: Prison Break geri dönüyor!

    TVLine'ın haberine göre, Television Critics Association etkinliğine katılan Fox'un CEO'su Gary Newman, Prison Break'in 10 bölümlük bir mini dizi olarak döneceğini onayladı!

    Kanal başkan yardımcısı Dana Walden ise, devam dizisindeki detaylarla ilgili konuştu. İki kardeşi (Dominic Purcell, Wentworth Miller) yeniden birlikte göreceğimizi ve orijinal dizideki final bölümünden birkaç sene sonrasını anlatacaklarını belirtti. Ayrıca dizideki bazı ikonik karakterlerin de döneceğini ekledi.

    Gary Newman ayrıca, dizinin yapımcı ve yaratıcısı Paul Scheuring'in karakterlerin -Prison Break evreni açısından- neden hayatta olduklarına dair mantıklı ve inandırıcı açıklamalar getireceğini söyledi. Dizinin yaratıcısının The Final Break'te olanları tümden yok saymayacağını ama karakterlerin geri dönüşüyle ilgili tatmin edici açıklamalar yapacağı iddia ediliyor...

    Şimdilik sadece gelişim aşamasında olan ve 2016 yılında Fox'ta ekrana gelmesi planlanan 10 bölümlük devam serisi için siz ne düşünüyorsunuz?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top