Hesabım
    Genç Ned Stark'la Tanışın!

    Watchers on the Wall'un iddiasına göre, Game of Thrones'un 6. sezonunda flashback sahnelerle Ned Stark'ın çocukluğunu izleyeceğiz!

    Lütfen dikkat! Dizi hakkında sürpriz bozan içerir!

    Game of Thrones'un 6. sezonunun eskilerden bir ismi ağırlayacağı söyleniyor: Ned Stark! Yani, genç Ned Stark...

    Sean Bean'in hayat verdiği Ned Stark karakteri, Game of Thrones aleminin sevilen karakterleri öldürme zincirinin ilk halkasıydı... Dizideki en önemli isimlerden biri ölürse diziye ne olur diye sayıkladığımız günlerdi... O zamanlar Game of Thrones'u tanımıyorduk, Stark'ların başına geleceklerden habersizdik...

    İşin esprisi bir yana, Ned Stark'ın 1. sezon sonundaki ölümü hala binlerce hayran tarafından dizinin en üzücü ölümü olarak anılıyor. Ned Stark'lı bölümlerin üzerinden çok uzun zamanlar geçti ancak, hayranları sevindirecek bir haber geldi!

    Watchers on the Wall isimli sitenin haberine göre, 6. sezonda flashback sahnelerde Ned Stark'ın gençlik hallerini izleyeceğiz. Sevilen ve hala özlemle anılan Ned Stark'ın gençliğini 13 yaşındaki oyuncu Sebastian Croft'un canlandıracağı iddia ediliyor. 

    Watchers on the Wall, bu konuda resmi bir kaynak göstermiyor, dolayısıyla bunun henüz bir iddia olduğunu unutmamak lazım... Ama geçen sezon da Cersei'nin çocukluk halinin olduğu flashback bir sahne izlemiştik. Yine de resmi haberin gelmesini beklemek gerek! Detaylar geldikçe paylaşacağız!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top