Hesabım
    Birol Güven'den Mayıs Kraliçesi Dizisi Hakkında Açıklamalar

    Erdal Özyağcılar, başrolünde Yağmur Tanrısevsin'in yer alacağı dizi hakkında iddialarda bulundu.

    Birol Güven'in yapımcılığını üstlendiği yeni dizisi Mayıs Kraliçesi daha başlamadan olay oldu! Başrolünde Yağmur Tanrısevsin'in yer alacağı yapım, henüz hazırlık aşamasında.

    Araba tamir eden, kaynak makinesi kullanan bir genç kızı canlandıracak olan Yağmur Tanrısevsin'in başrolünü üstleneceği dizi hakkında bir takım iddialarda bulunuldu. Hürriyet'in haberine göre, Erdal Özyağcılar, 2003 yılında tıpkı Tanrısevsin'in canlandıracağı gibi bir karakterin hikayesini yazdığını, bu yıl da projeyi Gold Film'e götürdüğünü ve emeğinin çalındığını iddia etti. Özyağcılar'ın projesinin adı ilk önce Yaşar, daha sonra Kızım Yaşar olarak değiştirilmiş.

    Yapımcı Birol Güven bu iddalara yanıt verdi. Güven'in açıklamasını aynen paylaşıyoruz:

    "Habere göre Mayıs Kraliçesi'ni Erdal Özyağcılar'dan çalmışız; ama bu mümkün değil ki. Biz, o dizinin senaryo haklarını Kore'den satın aldık. Orijinal adı May Queen. Kore'nin en güzel dizilerinden biri. Senarist Son Young-Mok. Altını çizeyim, Kore'den telif ücretini ödeyerek aldık. Değerli sanatçı ve büyüğümüz Erdal Özyağcılar'a saygımız sonsuzdur; ama benim adımı ve çalmak kelimesini aynı cümlede kullanamaz.Avukatlarımız gereğini yapacaktır. Bu arada Başrol oyuncumuz Yağmur Tanrısevsin, günlerdir İmes Sanayi Sitesi'nde kaynak yapmasını öğreniyor.Görüntüleri yakında paylaşacağız."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top