Hesabım
    Stannis Baratheon'un Akıbeti Ne Oldu?

    Game of Thrones ve bilinmezlikler silsilesi... (Dikkat, sürpriz bozan!)

    Lütfen dikkat! Haberimizde diziyle ilgili büyük bir sürpriz bozan bulunmaktadır! 5. sezon bölümlerini ve finalini izlemeyenlerin bilgisine...

    Game of Thrones'un 5. sezon finalinin ardından, Stannis Baratheon'un akıbeti, Jon Snow kadar olmasa da oldukça merak edildi...

    Brienne ile karşı karşıya geldikleri sahnenin sonunda Stannis sağ kaldı mı kalmadı mı soruları havada uçuştu. Sahnenin tam olarak gösterilmemesinden ötürü, Brienne'in son anda vazgeçme ihtimali de konuşuldu... Ancak, David Nutter Comic Con'da Stannis'in geri gelmeyeceğini açıkladı...Tabii ki, yeni sezon başlayana kadar tüm bu söylenenler teori olmaktan öteye geçmeyecek... Merakla beklediğimiz soruların cevabına ise daha aylar var!

    Entertainment Weekly'nin haberine göre, George R. R. Martin, Stannis'in kitaplarda yaşadığını açıklamış. Bir hayran, yazarın blogunda "Stannis Baratheon öldü mü yaşıyor mu?" diye sormuş. Ünlü yazar da, "Kitaplarımda mı? Hiç şüphesiz yaşıyor" cevabını vermiş. 

    Tabii, unutmamak gerekir ki, dizi özellikle son sezonda kitaptan ayrı gitti. Dolayısıyla Stannis'in kitaplardaki akıbeti diziyle aynı olmayabilir... Ayrıca, George R. R. Martin'in sansasyonel ölümlere imza atmaya bayıldığını biliyoruz. Bakalım, bekleyip göreceğiz!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top