Hesabım
    Jessica Lange, American Horror Story: Hotel'e Geri Dönecek Mi?

    Ryan Murphy'den umutlandıran açıklama...

    Ryan Murphy'nin korku antolojisinin son halkası olan AHS: Hotel, dikkat çekici oyuncu kadrosu, tanıtım videoları ve fotoğraflarıyla şimdiden herkesin dilinde!

    Lady Gaga, Matt Bomer, Cheyenne Jackson, Wes Bentley, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Denis O'Hare gibi isimlerin yer aldığı ve oldukça iddialı olan sezonun tek eksiği Jessica Lange'di... Serinin şimdiye kadarki 4 sezonunda rol almış olan usta oyuncu, AHS macerasını sonlandırdığını ve Hotel'de yer almayacağını açıklamıştı.

    Entertainment Weekly'nin haberine göre, bu sezon Jessica Lange'i yeniden görme imkanımız olabilir! Serinin yaratıcısı Ryan Murphy'nin açıklamalarına göre, Jessica Lange diziye tamamen veda etmedi. Murphy, Broadway çalışmalarına ağırlık vermek için televizyondan şimdilik uzaklaşan oyuncu ile konuşmuş. Murphy, her zaman için bir ihtimal olduğunu ama halletmeleri gereken bazı meseleler bulunduğunun altını çizdi. Entertainment Weekly, bu umutlandıran ihtimale karşılık bir teoride dahi bulunuyor: Hotel'in, antolojinin ilk sezonu olan Murder House ile bağlantılı olacağını zaten biliyoruz, belki de Jessica Lange ilk sezondaki Constance rolüyle yeniden karşımızda olabilir... Kim bilir...

    Bize sorarsanız, bu sezonun tek eksiği Jessica Lange! Bir yol bulunup Jessica Lange geri döndürülse, sizce de şahane olmaz mı?

    Bu arada, AHS: Hotel 7 Ekim'de FX ekranlarında olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top