Hesabım
    MythBusters, Breaking Bad'in Finalini İncelemeye Aldı!

    Mythbusters, finalde ortalığın tozunu dumanını attıran makineli tüfeğin aynısını yaparak bir deneye daha imza attı... Sonuç ne oldu dersiniz?

    Lütfen dikkat! Haber ve video Breaking Bad'in finali hakkında sürpriz bozan içerir!

    Vince Gilligan imzalı efsane dizi Breaking Bad, aradan geçen yıllara rağmen popülaritesini hiç yitirmiyor! Geçtiğimiz günlerde, 29 şahane kareyle galerimize konuk olan dizi, bu sefer de final bölümüyle Mythbusters tarafından bir güzel ele alındı!

    Mythbusters, Discovery ekranlarında yer alan eğlenceli ve eğitici bir program. Genellikle şehir efsanesi diyebileceğimiz olayların gerçekliğini masaya yatırıyorlar. Zaman zaman da akla hayale gelmeyecek teknik deneylere imza atıyorlar. Bu vasıtayla hem eğlenerek sorgulamanın tadını varıyorlar, hem de ekran başındaki meraklı kitlenin merakını gideriyorlar. Yıllar boyu her türlü deneyi yapmış olan bu maceracı ekip, Breaking Bad'in final bölümünde Walter'ın Jack ve ekibini dağıtmak için tasarladığı makineli tüfekle ortalığın tozunu attırdığı sahneye el attı. 

    Ekip, Vince Gilligan'dan aldıkları onayla, Walter'ın final bölümünde kendi tasarladığı makineli tüfeğin aynısını icat etti. Walter'ın kullandığı malzemelerin aynısını kullanarak, silah düzeneğinin işe yarayıp yaramayacağını kontrol etmek isteyen ekip bunun için ciddi bir çaba sarfetmiş. Düzeneği hazırlayan ve denemek için tıpkı o meşhur sahneye benzer mini bir plato kuran ekip, Walter'ın hakkını Walter'a teslim etmiş...

    Meraklısı için videosu:

    Kaynak: listelist.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top