Hesabım
    TV Dünyasının En Çok Kazanan Aktörleri!

    Komedide para var!

    Forbes, 2015'in en çok kazanan dizi aktörlerinin listesini paylaştı, komedinin değeri iyice anlaşıldı!

    İnsanların yüzünü güldürmenin bedeli manevi anlamda paha biçilemez belki ama maddi anlamda da bir o kadar biçilir! Açıklanan listeye göre, dizi dünyasının en çok kazanan 15 erkek oyuncusundan 11'i komedi dizilerinden! Özellikle The Big Bang Theory ve Modern Family resmen listeyi etkisi altına almış!

    Listenin ilk ismi, 29 milyon dolarla The Big Bang Theory'nin Sheldon'ı Jim Parsons! İkinci isimse, 27 milyon dolarla aynı dizinin Leonard'ı Johnny Galecki

    Listenin üçünlüğünü 20 milyon dolarlık kazançla 4 isim birden paylaşıyor: Yine The Big Bang Theory'den Kunal Nayyar (Raj) ve Simon Helberg (Howard), Mark Harmon ve Two and A Half Men'den Ashton Kutcher.

    15 milyon dolarlık kazançla Jon Cryer (Two and A Half Men) ve Ray Romano (Parenthood) da listede yer alıyor. Patrick Dempsey ve The Mentalist'ten Simon Baker 12 milyon dolarla listedeler.

    Tıpkı The Big Bang Theory gibi, Modern Family'nin aktörleri de Forbes'un listesini parsellemiş! Ty Burrell 11.5 milyon dolarla, Jesse Tyler Ferguson 11 milyon dolarla, Ed O’Neill ve Eric Stonestreet de 10.5 milyon dolarla listede yer almayı başarmışlar.

    Son olarak House of Cards'ın yıldızı, usta oyuncu Kevin Spacey'nin kazancının 9.5 milyon dolar olduğu belirtilmiş...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top