Hesabım
    Nat Geo ile 2000’ler Bu Pazar Başlıyor!

    “Nat Geo ile 2000’ler” 20 Eylül’den itibaren her Pazar 21.00’de National Geographic Channel ekranlarına geliyor.

    National Geographic Channel, 80'ler ve 90'ların ardından yeni bir belgesel serisi “Nat Geo ile 2000’ler” ile geri dönüyor.

    Dünyayı değiştiren ve önümüzdeki yılları şekillendiren, gerçek anlamda çığır açan; global, teknolojik ve sosyal değişimleri konu alan ilk büyük belgesel seri olma özelliğini taşıyan “Nat Geo ile 2000’ler”de birçok ünlü isim de yer alıyor. Amerika Birleşik Devletleri’nin 46. Başkan Yardımcısı Dick Cheney’den, liberal politik yorumcu ve yönetmen Michael Moore’a kadar birçok ünlü isme yer veren belgesel seride Bill O’Reilly, Rudy Giuliani, Donald Trump, Perez Hilton, Sharon Osbourne ve Nancy Pelosi de yer alıyor.

    Bu belgesel, 5 yaşındaki Kübalı Elian Gonzalez’in yürek burkan hikayesinden, trajik 11 Eylül saldırılarına, Harry Potter ve Lord of the Rings gibi fantastic filmlerin etkisine, ve Hint Okyanusu’nda meydana gelen tsunami felaketinden Avrupa’nın Büyük Hadron Çarpıştırıcısı gibi ileri bilimsel teknolojilere kadar son 10 yıl içerisinde dünyanın dört bir yanında gerçekleşen birçok hikayeyi detaylandırıyor.

    “Nat Geo ile 2000’ler” 20 Eylül’den itibaren her Pazar 21.00’de National Geographic Channel'da.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top