Hesabım
    Kara Sevda Soruyor: Kardeşiniz Mi Aşkınız Mı?

    Ünlüler cevapladı

    Bu akşam ikinci bölümüyle ekranlarda olacak olan Kara Sevda, cevaplaması zor bir soru ile izleyenlerini baş başa bıraktı. "Erkek kardeşinin işlediği suçun üstünü örtmek için sevmediği bir adamla evlenmek zorunda kalan ve Kemal’i bırakan Nihan’ın yerinde olsanız ne yapardınız?” sorusuna ünlüler cevap verdi.

    MELİKE İPEK YALOVA (Oyuncu)

    "Kardeşimi kurtarırım. Çünkü bence birlikte yaşaması en zor duygu vicdan azabı. Yanı sıra sebebi her ne olursa olsun,nihayetinde herhangi bir tur suçluluk duygusuyla bir aşkta huzurlu olunabileceğine inanmıyorum. Sevdiğim bir insani feda ederek mutlu olacağıma, mutsuz olup elimden geleni yaptığımı bilerek yaşama devam etmek benim için daha kolay olurdu."

    İLKİN TÜFEKÇİ (Oyuncu)

    "Nihan'ın yerinde olsaydım; kardeşimi ve ailemi tabii ki zorda bırakmazdım ama aşık olduğum adama karşı da dürüst davranırdım."

    AŞKIM KAPIŞMAK (Yazar&Davranış Bilimleri Uzmanı)

    "Eğer kardeşim kendi hataları yüzünden beni bu tercihe sürüklüyorsa kesinlikle aşkım derim. Kardeşim hatalarının bedelini ödemeli yoksa başka hatalar yapar. Eninde sonunda beni anlayacaktır. Ama başına bir haksızlık gelmişse kardeşim derim.Başka kimse kardeşimin yerine geçemez. Aşk acım bittiğinde eninde sonunda iyileşirim.Dizideki karaktere gelirsek kesinlikle aşkım derim. Kardeşim de olsa herkes kendi oluşturduğu çevreye ilişkilere dikkat etmeli. Seçimleri ile başlarına gelenlerin bedellerini ödemeliler. Adalet var eninde sonunda gerçek ortaya çıkacaktır.

    Dizideki kardeş Ozan'a, herkese evet dememeli. Hayır demeyi öğrenmeli. Bu da onun kaderi..."

    PUCCA (Yazar & Sosyal Medya Fenomeni)

    "Tabii kardeşimi... Aşk dediğin, karşı taraf sana yamuk yapınca sadece aptallığınla yüzleştiğin hadise nasıl olsa. Ve nasıl olsa yamuk yapacak, saf ask diye bir şey yok. Bari kardeşimden olmayayım.

    Dizinin yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top