Hesabım
    Colton Haynes Arrow’a Geri Dönüyor

    Büyük buluşmaya hazır mısınız?

    Televizyonun popüler yapımlarından Arrow’da kavuşma zamanı geldi. Serinin ilk konuk oyuncusu olma sıfatını taşıyan Colton Haynes, Roy Harper olarak diziyi yeniden ziyaret edecek.

    Dizinin düzenli ziyaretçilerinden biri olan Harper’ın dönüşünü oyuncu bizzat Twitter’da duyurdu. Çekimler için Kanada’ya giden Haynes, heyecanını gizlemedi. 

    En son geçtiğimiz sezonun finalinde gördüğümüz Roy Harper’ın diziye neden döndüğü henüz belli değil ama teoriler bu gelişin Thea ile ilgili olduğu yönünde şekilleniyor. 

    #Btag;blockquote class="twitter-tweet" lang="en"#Etag;#Btag;p lang="en" dir="ltr"#Etag;Just landed in Vancouver to...BEGIN FILMING ON #Btag;a href="https://twitter.com/hashtag/ARROW?src=hash"#Etag;#ARROW#Btag;/a#Etag; AGAIN!!! 🙀😸🙀 So excited!!!#Btag;/p#Etag;— Colton Haynes (@ColtonLHaynes) #Btag;a href="https://twitter.com/ColtonLHaynes/status/667810569383079937"#Etag;November 20, 2015#Btag;/a#Etag;#Btag;/blockquote#Etag; #Btag;script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"#Etag;#Btag;/script#Etag;

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top