Hesabım
    Ekisporter Bu Akşam Yeniden Seyircilerle Buluşacak!

    Komedi filmi Ekisporter TRT ekranlarında!

    TRT Ev Sineması bayramda da seyircilerini yalnız bırakmıyor! Program kapsamında seyircilerle buluşan Ekisporter bir kez daha ekranlarda!

    Günümüzde geçen ve yaşanmış bir öyküden yola çıkılarak Oğuzhan Yılmaz tarafından senaryolaştırılan Ekisporter filminin yönetmen koltuğunda Kamil Aydın oturuyor. Filmin yapımcılığını ise Sinan Sakarya üstleniyor. Filmin başrolünde Mehmet Özgür yer alırken kadroda kendisine Emin OlcayUmut TanyoluCan Yücel Metin ve Çiçek Dilligil eşlik ediyor. 

    Turan Usta yıllarını mobilya üretimine vermiş, çekirdekten yetişmiş bir mobilya ustasıdır. Hem kendi esnaf çevresinde hem de mobilya sektörünün diğer mecralarında sevilen, sayılan bir kişidir. Fakat değişen piyasa koşulları Turan Usta’yı ve onun atölyesini de vurmuştur. Maddi açıdan zor günler geçiren Turan Usta başta ne kadar dirense de, ailesinin ve çevresinin desteği ile kabuklarını kırıp büyüyerek ihracat yapmaya girişir. "Exporter" kelimesinin ne anlama geldiğini bile bilmeyen Turan Usta’nın borç-harç kredi ile giriştiği bu atılımı, birkaç düzenbaz tarafından kötüye kullanılır...

    Ekisporter”da Turan Usta’nın aile fertleri ile yaşadığı zorluklar ve piyasa karşı verdiği büyük mücadele gözler önüne seriliyor. Turan Usta’nın “Ekisporter” olma macerasında ona kalfası Zati ve akıl hocası Fuat eşlik ediyor.

    TRT Ev Sineması kapsamında bu akşam seyircilerle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top