Hesabım
    Ya Nasip Ya Kısmet Bu Akşam TRT Ekranlarında!

    Ya Nasip Ya Kısmet saat 20:00'da seyircileriyle buluşuyor.

    Perşembe gecelerinin ‘Aile Keyfi’ olan ‘TRT Ev Sineması’ kuşağında bu akşam komedi/dram türündeki Ya Nasip, Ya Kısmet filmi izleyici ile buluşuyor. Gökmen Tosun’un yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini Hasan KaçanErdem AkakçeTurgay Tanülkü gibi isimler oluşturuyor. 

    Film, Anadolu’nun sıcaklık ve kuraklığın hakim olduğu ücra bir kasabasında, yaşadığı aile trajedisinden sonra kendisini bahçesi, sevgili eşi ve şerbetçi arabasıyla avutan Ahmet ve hırslı yeğeni Yiğit’in hikayesini konu alıyor.

    Anadolu’nun sıcaklık ve kuraklığın hakim olduğu ücra bir kasabasında, kendi yağı ile kavrulan Ahmet’in, Yiğit adında hırslı bir yeğeni vardır. Yiğit bir yandan işlerini büyütmek için her şeyi yapmakta bir yandan da Aysel’i elde etme hırsı yüzünden kasabanın huzurunu kaçırmaktadır. Kasabada, kimsenin anlaşamadığı ve yaklaşmadığı Yiğit, yalnızlığın ve ihtiyaç duyduğu sevgiyi görememenin hırçınlığıyla, hem amcası Ahmet’e hem de eski arkadaşı Mustafa’ya zarar vermek için uğraşır...

    TRT'nin Türk Sineması’na yeni soluk getiren "TRT Ev Sineması" kuşağı tüm hızıyla devam ediyor. Film, bu akşam saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top