Hesabım
    Amazon’dan Beş Yeni Dizi

    Sezonun incileri

    Yeni sezona oldukça hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Amazon, beş yeni dizi projesinin ayrıntılarını açıkladı. İşte gelecek aylarda bizi etkisi altına alması mümkün beş yeni yapım…

    Carnival Row: Ünlü yönetmen Guillermo del Toro’nun yapım kadrosunda bulunduğu dizinin senaryosunu The 4400’ın yaratıcılarından Rene Echeverria kaleme alacak. Zaman olarak gelecekte geçen dizi, insanların ve diğer her türlü yaratığın bir arada yaşadığı Burgue isimli şehirdeki seri katil terörünü konu alacak.

    The Marvelous Mrs. Maisel: Gilmore Girls’ün yaratıcıs Amy Sherman-Palladino’nun kaleminden çıkan The Marvelous Mrs. Maisel, stand-up komedyeni olmak isteyen bir ev kadınının 1950’li yıllarda yaşadıklarını anlatacak.

    The Legend of Master Legend: Rolling Stone’da çıkan gerçek hayattaki kahramanları anlatan bir makaleden esinlenen komedi dizisi, bizi Master Legend ve yardımcısı Ace’in yaşadıklarına ortak edecek.

    Tropicana: Devrim öncesi Küba’da oldukça popüler olan gece kulübü The Tropicana ekseninde gelişecek olaylar; eğlence sektöründekileri, devrimcileri ve CIA’yi konu alacak.

    Strange New Things: Michel Faber’ın 2014’te yayınlanan romanı The Book Of Strange New Things’ten uyarlanan dizi, kelimenin gerçek anlamıyla ayrı gezegenlerde yaşayan karı-kocanın farklı aşk hikayesini işletecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top