Hesabım
    TRT Ev Sineması Kuşağı Ramazan'da da Ekranlarda!

    TRT Ev Sineması Kuşağı filmleri kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tekrar TRT 1’de

    TRT’nin, televizyon ile sinemayı buluşturan iddialı ve uzun soluklu projesi "TRT Ev Sineması" Ramazan ayında geri dönüyor! Ramazan ayı öncesi her Perşembe TRT 1 ekranlarında yayınlanan filmler, yoğun istek üzerine tekrar ekranda olacak.

    TRT Ev Sineması’nda bu akşam “Son Takla” TRT 1 ekranlarında olacak. Aşkı, hırçınlığı, futbol sevgisi, eşsiz doğası ve mizahıyla izleyicilere evlerinde Karadeniz havası solumayı vaat eden, yönetmenliğini Volkan Özgümüş'ün üstlendiği yerli film Son Takla bu akşam TRT ekranlarında olacak. Kadrosunda Osman SonantBaşak DaşmanRuhi SarıSelim ErdoğanSabriye Kara ve Asuman Bora gibi isimleri bulunduran filmin senaryosunu ise Kerem Oğuz Evrandır üstleniyor. 90’lı yılların ortalarında, Trabzonspor’da top oynayan, Trabzonlu hırçın bir genç olan Cemil’in hayatını konu alan filmin senaristliğini ise Kerem Oğuz Evrandır üstleniyor. Cemil karakterini ise Osman Sonant canlandırıyor.

    TRT EV Sineması Kuşağı’nda 28 Haziran Salı günü ise fantastik bir film olan “Bünyamin” yayınlanacak. Güldürürken sürpriz finaliyle şaşırtacak olan “Bünyamin”in 22.30’da TRT 1 ekranlarında olacak. TRT TV Filmleri EV Sineması Kuşağı’nın Ramazan ayındaki son filmi ise usta oyuncuların rol aldığı, güldürürken düşündüren “Ya Nasip Ya Kısmet” olacak. Film, 29 Haziran Çarşamba akşamı 22.30’da TRT 1 ekranlarında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top