Hesabım
    Hayat Çizgisi Suriye Bu Akşam TRT Ekranlarında!

    Hayat Çizgisi Suriye bu akşam seyircilerini bekliyor!

    Türkiye’nin kamu yayıncısı TRT’nin, televizyon ile sinemayı buluşturan uzun soluklu projesi TRT TV Filmleri iddialı bir yapımla devam ediyor. Senaryosunu Murat OnurSeçil Kahveci ve Serhat Kahveci'nin yazdığı dram yapımı Hayat Çizgisi Suriye bu akşam TRT ekranlarında sinemaseverlerle buluşacak.

    İstanbul’da ünlü bir hastane zincirinin tek veliahtı olan Doğan aynı zamanda başarılı bir cerrah olarak kendine iyi bir kariyer kurmuştur. Doğan'ın en büyük sorunları ise babasıyla yaşadığı etik problemler ve nişanlısıyla kötü giden ilişkisidir. Bu iki etken Doğan için artık dayanılmayacak bir hal almıştır. Tam bu sırada Dışişleri Bakanlığı'ndan kendisine bir teklif gelir. Özel bir hastanın ameliyatı için gizlice Gaziantep’e gitmesi gerekmektedir. Hayatından bunalmış olan Doğan'a bu teklif cazip gelir ve kabul eder. Ameliyat için gittiği hastanede Suriyeli mültecilere de sağlık desteği verilmektedir. Doğan bütün hayatını değiştirecek insanlarla orada tanışacaktır. Bu insanların arasından hastanenin çevirmeni Ayşe onda derin izler bırakacaktır...

    Yönetmen koltuğunda Caner Erzincan'ın oturduğu film hem savaşı hem dramı hem de aşkı içeriyor. Filmin başrollerinde Erkan MeriçMehrnoush EsmaeilpourMustafa Güray Gök ve Emre Koç yer alırken, filmin kadrosunda Ali SürmeliÜmit AcarSelahattin TaşdöğenŞennur NogaylarGüzide Arslan ve Sinem Arıman bulunuyor.

    Hayat Çizgisi Suriye bu akşam 23.00'da TRT1 ekranlarında!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top