Hesabım
    Sessiz Yalanlar Bu Akşam TRT Ekranlarında!

    Sessiz Yalanlar'ı kaçırmayın!

    TRT Ev Sineması sinema keyfini TRT ekranlarına getirmeye devam ediyor! Bu akşam TRT seyircileri gizem dolu bir yapım olan Sessiz Yalanlar ile buluşuyor.

    Serkan Özarslan imzalı gerilim yapımı karmakarışık bir gizemin ve iç içe geçmiş insan ilişkilerinin farklı bir hikayesi. Sır dolu ve nefes kesici senaryosu Serap Gedik'e ait olan yapımın başrollerinde ise Ebru HelvacıoğluBurak HakkıLevent Özdilek ve Serap Gedik yer alıyor. Çekimleri İstanbul'da gerçekleşen filmin müzikleri ise Bahadır Sağbaş imzasını taşıyor.

    Tedavi gördüğü akıl hastanesinde sıkıntılar içinde boğuşan Ceren tanınmış mimar Murat Özgenç ile evli olduğuna inansa da doktorları ikna edememektedir. Genç kadın en sonunda hastaneden kaçarak Murat'la yüzleşmeye karar verir. Murat Özgenç ise eşini kanser tedavisine rağmen kaybedince inzivaya çekilmiştir. Ceren hastaneden kaçıp doğruca Murat'ın olduğunu hatırladığı eve gidip Murat'la karşılaştığında karşısındaki Murat Özgenç'in evli olduğu adam olmadığını görür. Ceren hikayesini anlatıp bu evde yaşamış olduğunu kanıtlayınca Murat da kendi ismini kullanarak gelip evinde kalan bu yabancının kim olduğunu öğrenmek için Ceren'i de alıp İstanbul'da olay hakkında bilgi toplamaya başlar. Ancak birileri Ceren'in peşindedir ve o ortadan kaybolana kadar durmaya niyetleri yoktur. Düğümün Ceren'in evliliğinde olduğunu düşünen Murat, bu evliliği araştırdıkça olaylar daha da içinden çıkılmaz bir hal alır. Artık Ceren'in neler olduğunu öğrenmek için tek şansı hipnozdur...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top