Hesabım
    "Koyverdin Gittin Beni" Bu Akşam TRT'de!

    Koyverdin Gittin Beni ile ev sineması keyfi devam ediyor!

    TRT Ev Sineması hız kesmeden devam ediyor! Her Perşembe TRT izleyicileri için ev sineması keyfi sürüyor! Bu akşam ekranların başına geçmeyi unutmayın!

    Axel Oğuz Almanya’da babasıyla yaşamaktadır. Ailesinin geri kalanını hiç görmemiştir ve akrabalarıyla tanışmak istiyordur. Ancak babası buna oldukça karşıdır. Oğlunun akrabalarıyla tanışmamasında diretmektedir. Oğuz babasına rağmen motoruna atlayıp Amasra'nın yolunu tutar. Amacı burada yaşayan dedesi ve akrabaları ile tanışmaktır. Amasra’ya gelen Axel Oğuz burada Fidan'la tanışır. Hemen aşık olan adamın Amasra'da kalmak için artık 2 sebebi vardır. Babasıyla  dedesinin arasını bozan olayı öğrenerek ikisini tekrar barıştırmak ve Fidan'a yakın olabilmek... Amaçlarına ulaşana kadar Türkiye’den ayrılmaya hiç niyeti yoktur...

    Almanya'dan Amasra'ya uzanan sıcak aile hasreti filmi Koyverdin Gittin Beni'nin başrollerini Halil ErgünÜmit AcarBurçin Abdullah ve Doruk Özdemir paylaşıyor. Filmin kadrosunda Melis TüzüngüçOzan ArabacıGizem DenizciDevrim Atmaca ve Enis Yıldız da bulunuyor. Yönetmenliğini Korhan YurtseverCemile K. Karadaş ve Tülay Kocatürk üçlüsünün üstlendiği filmin senaryosunda ise yönetmenlerden Yurtsever ile birlikte Serap Gazel'in imzası var. 

    Koyverdin Gittin Beni bu akşam saat 20:00'da TRT ekranlarında!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top