Hesabım
    “VEEP” ve “Bloodline” Yeniden D-Smart’ta!

    Emmy ödüllü komedi “VEEP” ve aile draması “Bloodline” yeniden D-Smart’ta!

    68. Emmy ödüllerinde “En İyi Komedi Dizisi” ve “Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu” kategorilerinde Emmy ödülüne layık görülen “Veep”in 5. Sezon bölümlerinin tamamı hafta sonu, Ben Mendelsohn’a drama dalında “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü getiren “Bloodline” ise son sezon bölümleri ile 26 Eylül’den itibaren yeniden D-Smart ekranlarında olacak.

    Amerikan televizyon yapımlarına verilen 68. Emmy ödüllerinde, D-Smart kanallarında yayınlanan 8 dizi (Bloodline, Veep, Better Call Saul, Getting On, Masters of Sex, Outlander, Mozart in the Jungle, The Blacklist) toplam 34 dalda aday gösterildi.  “Televizyonun Oscarları” olarak nitelendirilen törende D-Smart izleyicilerinin severek takip ettiği “Veep”, Emmy ödülünü kucaklayan dizilerden oldu. Ben Mendelsohn ise “Bloodline” ile drama dalında “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü kucakladı.

    2012’den bu yana her yıl Julia Louis-Dreyfus’a “En İyi Kadın Komedi Oyuncu” dalında Emmy ödülü kazandıran “Veep”, 68. Emmy Ödüllerinde “En İyi Komedi Dizisi” ve “Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu” olmak üzere 2 kategoride ödüle layık görüldü.

    Senatör Selina Meyer’in Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkan yardımcısı olarak atandıktan sonraki maceralarını Beyaz Sarayı tiye alarak anlatan komedi dizisinin 5. Sezon bölümleri, Amerika yayınıyla aynı hafta TV’de ilk kez ve sadece DiziSmart Premium HD ekranlarında yayınlanmıştı.  Kaçıranlar “Veep”in ödül alan 5. sezon bölümlerinin tamamını, 24 Eylül Cumartesi  ve 25 Eylül Pazar, 20:00’da yeniden DiziSmart Premium HD ekranlarından izleyebilecek. Dizinin 5. sezon bölümlerini D-Smart GO ile cep telefonu, tablet ve bilgisayar üzerinden de izlemek mümkün.

    Yine kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için 2016 Emmy Ödüllerinde, Ben Mendelsohn’a drama dalında “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü getiren “Bloodline” DiziSmart Premium’da izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

    Karanlık sırları olan kalabalık Rayburn ailesini ve en büyük ağabeyin eve dönmesiyle yaşananları anlatan dizi, Netflix ve Sony ortaklığı ile ortaya çıktı. Damages’in yapımcılarından Todd A. Kessler ve Daniel Zelman tarafından hazırlanan ve ilk sezonu eleştirmenlerden olumlu not alan “Bloodline”ın ikinci sezon bölümleri TV’de ilk kez Haziran’da DiziSmart Premium HD ekranlarında yayınlanmıştı. “Bloodline”ın, 2. sezon bölümleri 26 Eylül’den itibaren hafta içi her gün 20:00’da DiziSmart Premium HD ekranlarında yeniden izleyicilerle buluşacak. Diziyi D-Smart GO ile cep telefonu, tablet ve bilgisayar üzerinden de izlemek mümkün.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top