Hesabım
    The Walking Dead’in Yapımcısı Şiddet ve Ölümler Hakkında Konuştu

    Açıklama geldi

    Dikkat! Bu yazı The Walking Dead’in yedinci sezonu hakkında ciddi sürpriz bozan içermektedir. Henüz izlemediyseniz, bir göz atayım diye düşünmeyin bile…

    Televizyon ekranlarının en popüler yapımlarından biri olan The Walking Dead, yedinci sezonuyla gündemde kalmaya devam ediyor. Dizi, altıncı sezon finalinde bizi cevabını öğrenmek istemediğimiz bir soruyla baş başa bırakmıştı. Hikayeye yeni katılan Negan, gücünü kanıtlamak adına ekibi yakalayıp içlerinden birini öldüreceğini açıklamıştı. Kimlerin öldürüldüğünü geçtiğimiz gün öğrendik: Glenn ve Abraham.

    Dizinin iki sevilen karakterinin acımasızca Negan tarafından öldürülmesinin ardından dizinin hayranları yaşanan şiddet karşısında ikiye ayrıldı. Kimisi görüntüler yüzünden The Walking Dead’in bu sefer sınırı aştığını düşündü kimisi ise şiddeti dozunda buldu. Konuyla ilgili en son açıklama dizinin yapımcısı Greg Nicotero’dan geldi. Nicotero, “Kahramanımızın paramparça edilmesi, şiddetin kendisinden bizi daha fazla rahatsız ediyor. Glenn ve Abraham aslında ölmedi, ruhları sonsuza kadar yaşayacak. Ama ayrı olarak Glenn’in ölümü Rick’in ve Maggie’nin kaderinde çok şey değiştirdi diyebilirim. Artık karşımızda daha önce hiç tanımadığımız bir Rick var.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top