Hesabım
    Game Of Thrones’tan Büyük Sürpriz Bozan

    Beklenen oluyor

    Dikkat! Bu yazı Game Of Thrones’un altıncı sezonu hakkında sürpriz bozan içermektedir. Henüz sezonu izlemediyseniz okumamanızı tavsiye ederiz.

    Büyük finale adım adım yaklaşan Game Of Thrones’ta gün geçmiyor ki bir sızıntı yaşanmasın! Geçtiğimiz gün bir Reddit kullanıcısı gelecek yedinci sezonun bölüm bölüm hikaye akışını internete sızdırmıştı. Bilgiler ne yalanlanmış ne de doğrulanmıştı. Bugün ise çekimleri devam eden dizinin setinden gelen fotoğraf ortalığını karıştırdı. Yayınlanan görsel ve videoda Daenerys Targaryen ile Jon Snow’u karşı karşıya görüyoruz. Tahtın en güçlü iki adayının bir araya gelmesinin getireceği sonuçları ise tabii ki yeni sezonda göreceğiz.

    Hemen eski bir bilgiyi hatırlatalım. Dizinin yayınlandığı HBO, Game Of Thrones karakterlerinin aile ağacının gösterildiği grafikte yanlışlıkla Jon Snow’un babasının Targaryen olduğunu göstermişti. Bu nedenle Khaalesi ve Jon Snow’un güçlerini birleştirmesi de oldukça mümkün bir senaryo. Dizinin yeni bölümleri 2017’nin yaz aylarında ekranlarda olacak.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top