Hesabım
    "Şartlı Tahliye" Bu Akşam TRT1 Ekranlarında!

    TRT Ev Sineması keyfi devam ediyor...

    Türkiye’nin kamu yayıncısı TRT’nin, televizyon ile sinemayı buluşturan iddialı ve uzun soluklu projesi TRT TV Filmleri kapsamında bu haftaki durağında komedi yapımı Şartlı Tahliye var! Başrollerinde ünlü oyuncular Kerem AlışıkTuncer Salman ve Cengiz Küçükayvaz’ın oynadığı Şartlı Tahliye bu akşam 20.00’de TRT1 ekranlarında olacak.

    3 çocukluk arkadaşı 30 yıldır kaldıkları cezaevinden nihayet çıkmışlardır. Artık 3 yetişkin adam olan arkadaşlar yapacak tek bir şey kalmıştır; o da cezaevine girmelerine neden olan soygundan kazandıklarını yeniden bulmaktır. Hedef basittir; soygundan sonra gömdükleri altınları oldukları yerden çıkartmak ve yeni bir hayat kurmak. Ancak şartlı tahliye ile salıverilen bu 3 kafadar daha tahliye olur olmaz belaya bulaşır ve işler onlar adına içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar. Önce eski arkadaşlarıyla ters düşen üçlü bu kez de yeni düşmanları Kunduz ile karşılaşır. Yol üstünde bir de trafik kazasından şans eseri kurtulan bir bebeği de yanlarına alan bu arkadaş grubu bir anda kendilerini hem jandarmadan hem de Kunduz’dan kaçarken bulurlar...

    Yönetmenliğini Barış Erçetin’in yaptığı eğlenceli komedi filminin senaryosu Ulaş Çobancı’ya ait. Filmin oyuncu kadrosunda ise başrollerin yanı sıra Halil İbrahim Kalaycıoğlu ve Alparslan Rüzgar Sancak da yer alıyor. Filmin görüntü yönetmenliğini Ali Aslan üstlenirken filmin sanat yönetmeni ise Şengül Nançin. Filmin müzikleri ise Selim Gülgören'e emanet.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top