Hesabım
    Penny Dreadful Yoluna Devam Ediyor

    Ama çizgi roman olarak…

    Dikkat! Bu yazı Penny Dreadful’un üçüncü sezonu hakkında sürpriz bozan içermektedir. Henüz izlemediyseniz okumamanızı tavsiye ederiz.

    Çizgi romanların bir bir ekranlara uyarlandığı televizyon dünyasından değişik bir haber ile karşınızdayız. Bu sefer bir dizi, çizgi roman olarak yoluna devam edecek. Penny Dreadful’un dördüncü sezonu çizgi roman olarak hayranlarıyla buluşacak. Başrollerinde Eva Green ve Josh Hartnett’in yer aldığı dizinin geçtiğimiz aylarda iptal edildiği duyurulmuştu. İzleyenlerin ağızlarını açık bırakan üçüncü sezon finalinin ardından yapımın yoluna devam edeceği Showtime tarafından bizzat açıklandı. Twitter üzerinden yapılan açıklamaya göre, 6 ay sonra çizgi roman raflardaki yerini alacak. Serinin merkezinde finalde ölen Venessa’nın acısının ardından hayatına devam etmeye çalışan Ethan Chandler olacak.

    Çizgi romanın editörlüğünü üstlenen Lizzie Kaye konuyla ilgili olarak “Bütün Penny Dreadful hayranları gibi bu inanılmaz yapımın geri dönmesine çok sevinmiş durumdayım. Daha anlatılacak çok hikaye var ve bu hikayeleri kimse Chris King’den daha iyi anlatamaz. Hepinizi heyecanlandıracak planlarımız hazır!” dedi.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top