Hesabım
    Charlie Heaton’dan Stranger Things Açıklaması

    İkinci sezonda neler olacak?

    Yaz sezonuna damgasını vuran Stranger Things’in ayak sesleri duyulmaya başlandı. Yavaş yavaş prodüksiyon süreci başlayan dizinin yeni sezonu hakkında Charlie Heaton’dan yorum geldi. Yapımda Jonathan Byers’ı canlandıran oyuncu, Entertainment Tonight’a verdiği röportajda “Olaylardan bir sene sonrasında neler olduğunu göreceğiz. Sevdiğimiz karakterlerle birlikte kendimizi bir anda çok iyi bildiğimiz Hawkins dünyasında bulacağız. Hikaye bu sene daha geniş ve karanlık olacak. Tüm bölümleri bir yolculuk gibi düşünebilirsiniz.” dedi.

    Geçtiğimiz günlerde senaryo okumasından fotoğraf paylaşılan dizi, ikinci sezonunda bıraktığımız yerin bir sene sonrasında başlayacak. Duffer Kardeşler’in bu kararı almasının altında yatan sebep ise çocuk oyuncuların fiziksel olarak gelişmeleri… Dizinin inandırıcılığının kaybolması için alınan bu kararın öyküyü nasıl etkileyeceğimi 2017’de göreceğiz.

    Bu sırada Stranger Things’in yeni bölümlerinde ilk kez izleyeceğimiz üç isim daha belli oldu. Joyce Byers ve Şerif ile aynı lisede okuyan Bob Newby, Sean Astin tarafından, Enerji Bakanlığı’ndan Dr. Owens, Paul Reiser tarafından, Hawkins’in yeni sakini Roman ise Linnea Berthelsen tarafından canlandırılacak. 

    Hemen not düşelim; Charlie Heaton’ı dizi dışında görmek isterseniz indie müzik grubu Comanechi’yi dinleyebilirsiniz.   

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top