Hesabım
    The Walking Dead’in Yeni Bölümünden Video Geldi

    Dikkat! Sürpriz bozan…

    Bu yazı The Walking Dead’in yeni sezonu hakkında sürpriz bozan içermektedir. Henüz izlemediyseniz, haberi okumamanızı tavsiye ederiz.

    Negan’ın otoritesini kanıtlamak için kan gölüne çevirdiği ve Glenn ile Abraham’ı oyun dışı bıraktığı bir sezon açılışının ardından The Walking Dead heyecan dozunu yükseltmeye devam ediyor. Yayınlanan son bölümde Daryl’ın Negan tarafından esir alındığını görmüştük. Henüz detaylarını bilmesek de yeni bölümden yayınlanan kısa video Daryl’ın Alexandria’ya sağ salim döndüğünü gösteriyor. Video bu güzel haberin yanı sıra bir de kötü haber veriyor; Negan da Alexandria’yı ziyaret edecek!

    Daryl Dixon’ı Glenn’in ölümünden sonra ne halde göreceğimiz hakkında konuşan oyuncu Norman Reedus “Oldukça karanlık bir yere doğru yol alıyor. Olanlarla ilgili tüm sorumluluğu üstlendi ve kendini asla affetmeyecek. ‘Bunu yaparsam Glenn’i öldürürler.’ diye düşünmedi hiçbir zaman, kimse neler olabileceğini bilmiyordu. Glenn’in ölümü Daryl’ı çok değiştirecek.” demişti geçtiğimiz günlerde. Hemen ekleyelim; dizinin yeni bölümü 13 Kasım’da ekranlarda olacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top