Hesabım
    Game Of Thrones’un Yeni Bölümü İle İlgili Yeni Teoriler

    Videonun yankısı devam ediyor

    Dikkat! Bu yazı Game Of Thrones’un altıncı sezonu hakkında sürpriz bozan içermektedir. Henüz izlemediyseniz okumamanızı tavsiye ederiz.

    Evet, Game of Thrones’un yedinci sezonu hakkında bir bir sesler yükselmeye başladı. Geçtiğimiz gün ekranlarda olan Westworld bölümü sırasında HBO, ‘Coming in 2017’ isimli yeni sezonu tanıtan bir video yayınlamıştı. Videonun içinde Game Of Thrones’un yeni bölümlerinden üç sahne yer almaktaydı. Bu sahneler 2017 yazında dönecek olan yapım hakkında şimdiden teorilerin konuşulmasının önünü açtı.

    Yayınlanan videoda Sansa, Jon Snow ve Arya’yı görüyorduk. Watchers on the Wall ismini taşıyan hayran sayfasında ortaya atılan iddialardan biri, bu sezon sonunda üç kardeşin Kuzey’de buluşacağı yönünde. Kıyafetlerden ve arka mekandan yapılan çıkarımdan yola çıkarsak; Jon Snow’un taht konusunda böylece elinin güçleneceğini söyleyebiliriz. Stark kavuşmasının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini henüz bilmiyoruz ama yeni sezon senaryosunun Sophie Turner’ı ağlattığını, Maisie Williams’ı ise sinirlendirdiğini daha önceki açıklamalarından biliyoruz.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top