Hesabım
    Westworld’ün İkinci Sezonu Hakkında Yeni Açıklamalar

    Yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?

    Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood ve Jeffrey Wright’lı kadrosuyla göz dolduran; kısa zamanda kendine geniş bir hayran kitlesi edinen Westworld, geçtiğimiz gün sezon finali ile ekranlardaydı. Dizinin yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy, dizinin hayranlarının yeni bölüm için ne kadar beklemesi gerektiğini açıkladı ve yaptıkları açıklamayla büyük bir etki yarattı. 2018’e kadar ekranlardan uzak kalacak olan yapımın, bugünden iki sene sonra ekranlarda olacağı kesinleşti.

    Konu ile ilgili Variety’e konuşan Nolan “Kanalla birlikte bu kararı, dizinin ne kadar kompleks olduğunu anladığımız an aldık. Bazen insan kendini bütün şapkaları bir anda taktığı bir yerde buluyor. Hem senaryoyu yazmak hem yönetmek gerekiyor. İkinci sezon için daha fazla zamana ihtiyacımız var. Bu yüzden her zamanki bir senelik arayı vermeyeceğiz.” dedi.

    Nolan açıklamasını “Televizyon değişiyor. Bu proje en ince ayrıntısına kadar düşünülerek hazırlanması gereken bir proje. İlerleyen zamanlarda hiç beklemediğiniz sürprizler ile karşılaşacaksınız.” diyerek bitirdi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top