Hesabım
    Episode Dergi Yayın Hayatına Başladı

    İlk sayı bayilerde..

    Yeni sezon için yıllarca bekleyenlerin, “Bir bölüm daha izleyeyim, sonra uyurum,” deyip sabahlayanların, dizi tutkunlarının dergisi olmaya aday Episode, ilk sayısı ile raflardaki yerini aldı. İki aylık sürelerle çıkacak olan dergide 70 sayfadan fazla yabancı dizi ve 40 sayfadan fazla yerli dizi içeriği bulunuyor. 

    “Episode” ve “EpisodeYerli” olarak, ön ve arka yüzünde çift kapaklı hazırlanan derginin ilk sayısı, bir yüzünde “Bize Dizi İzlemeyi Sevdiren Unutulmaz Karakterler” dosyası ve diğer yüzünde “Sıcak, Cesur, Sıradışı” başlıklı Farah Zeynep Abdullah kapağıyla okur karşısına çıkıyor.

    Hannibal’ın ikonlaşan yıldızı Mads Mikkelsen, Muhteşem Yüzyıl’ın ardından Vatanım Sensin’le ekrana dönen yönetmen Taylan Biraderler, Netflix İçerik Yöneticisi Ted Sarandos, Global Agency CEO’su İzzet Pinto, usta isim İpek Bilgin, önemli yerli ve yabancı projelerde rol alan Kenan Acar, National Geographic’in yeni belgeseli Mars’ı hazırlayan ekip, dizi önerileriyle Gupse Özay ve Eda Ece, Episode Dergi’nin ilk sayısının röportaj konukları arasında...

    Episode Dergi’nin ilk sayısı bayilerde, kitapçılarda, süpermarketlerde.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top