Hesabım
    Carrie Fisher’ın Televizyondaki Son Rolü

    Elveda…

    2016 son üç gün kala hala kendinden nefret ettirmeyi başarıyor. Star Wars serisinin Prenses’i Carrie Fisher dün akşam hayatını kaybetti. Sinemadaki duruşu sayesinde birçok kadına ilham kaynağı olmayı başaran Fisher, anılmaya devam ediliyor.

    Son gününe kadar kariyerine devam eden büyük oyuncunun televizyondaki son rolü Amazon UK’de yayınlanan Catastrophe olacaktı. Carrie Fisher’ın ölümünün ardından Instagram’da çekimlerden fotoğraf paylaşan rol arkadaşı Sharon Horgan “Carrie benim arkadaşımdı. Uzun bir çabanın ardından onu kadroya dahil edebilmiştim. O tanıdığım en cömert, eğlenceli, akıllı, komik insandı. Gitmeye hazır değildi. Onunla arkadaş olabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.” diye not düştü fotoğrafın altına. Dizide Mia’nın annesini canlandıran Carrie Fisher’ın sahnelerinin dizinin üçüncü sezonunda yer alıp almayacağı henüz açıklanmadı.  

    Carrie was my friend. It took me three series but I got her in the end. She was the most generous, fun, gifted, smart, kind, funny funny funny person I've ever met. She certainly wasn't ready to go. I'm so glad we became pals. I'm so devastated at her loss. I want to write about her more but I can't process yet.

    Sharon Horgan (@sharonhorgan) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top