Hesabım
    The CW'den Erken Onaylar!

    Arrow, The Flash, Supergirl dahil 7 diziye yeni sezon onayı!

    The CW yeni yıla, izleyicilerine güzel haberler vererek başladı. Variety'nin haberine göre kanal 2017-18 sezonu için tam yedi dizisine yeni sezon onayı verdi. Böylece Arrow, D.C.’s Legends of Tomorrow, The Flash, Supergirl, Jane the Virgin, Crazy Ex-Girlfriend ve Supernatural önümüzdeki sezonlarını şimdiden garantilemiş oldular. 

    CW başkanı Mark Pedowitz, bu erken onayların, dizilerin yapımcılarına ve senaristlerine hikayeleri şekillendirmek için gerekli olan zamanı fazlasıyla verdiğini, dolayısıyla daha sağlam bir hikaye alt yapısı sağlanabileceğini belirtti.

    The CW'nin süper kahraman dizileri için yeni sezon onayları sürpriz değildi, Jane The Virgin kritik bir başarıya imza atarken, Supernatural 12. sezonunda hala sağlam bir hayran kitlesini peşinden sürüklemeye devam ediyor. Ancak Crazy Ex-girlfriend için bu kararın kesinlikle sürpriz olduğunu söyleyebiliriz. Bu kararda da dizinin kanal tarafından desteklenmesi ve başrol oyuncusu Rachel Bloom'un iki kez Altın Küre adayı olup birini kazanmasının payı var elbette.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top