Hesabım
    Game Of Thrones’un Final Sezonu Kaç Bölüm Olacak?

    Neden resmi onay bir türlü gelmiyor?

    Ekranların en popüler dizilerinden biri olan Game Of Thrones’un büyük finali hakkında yeni açıklamalar geldi. Daha önce dizinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss; yedinci sezonun yedi bölüm, sekizinci sezonun altı bölüm olacağını duyurmuştu. Bugün ise HBO’nun program başkanı Casey Bloys, final sezonunun kaç bölüm olacağının hala belli olmadığını ve bu yüzden kanalın bir türlü resmi onay veremediğini söyledi ve ekledi: “Hala kaç bölüm daha yapacakları belli değil. Sezonu şekillendirmeye çalışıyorlar. Game Of Thrones’un her zaman olabilecek en iyi şeklini ortaya çıkarmak için uğraşıyorlar. Bir yandan da şöyle bir durum var; ne kadar çok Game Of Thrones bölümü olursa, biz kanal olarak o kadar çok yayınlamaya hazırız.”

    Bölüm sayısını bir kenara bırakırsak, HBO bir yandan Game Of Thrones'un Westeros'u temel alan bir spin-off için kolları sıvamış durumda. Casey Bloys, bu ihtimalin değerlendirmemesinin aptallık olacağını daha önce Variety'ye verdiği röportaj sırasında açıklamıştı. 

    Hemen ekleyelim; dizide Davos Seaworth’ü canlandıran Liam Cunningham, geçtiğimiz günlerde Eylül’de yedinci sezonun çekimlerine başlanacağını duyurmuştu.” 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top