Hesabım
    Vatanım Sensin'de Neler Oluyor?

    Senaristlerden Necati Şahin'in ismi jenerikten kaldırıldı mı?

    Bir süredir Vatanım Sensin dizisinin senaristlerinden biri olan Necati Şahin'in, FETÖ'ye yakın durduğu ve Selam isimli filmin de senaristi olması gerekçesiyle, bu kalemden çıkan vatan konulu bir diziye kuşkuyla bakıldığı iddiaları kulislerde konuşuluyordu. Televizyon yazarı Yüksel Aytuğ'un bugün köşesinde kaleme aldıklarına göre ise Necati Şahin'in adı dizinin jeneriğinden kaldırıldı.

    Aytuğ yazısında; "Kanal D'nin dizisi 'Vatanım Sensin'in iki senaristinden biri olan Necati Şahin'in ismi son dönemde gazete sütunlarında, tartışma programlarında sıkça geçer olmuştu. Daha önce FETÖ'nün okullarının övüldüğü 'Selam' filminin de senaristi olduğu için bazı yazar ve yorumcular onun kaleminden çıkan diziye kuşku ile yaklaşıyorlardı. İddia şuydu: 'Yunan subayı gibi görünen Türk askeri teması, aslında hain gibi görünen subayların vatansever olduğu fikrinden hareketle, 15 Temmuz'u aklama çabasıdır.' İddialar, senaristin FETÖ'ye yakın durduğu görüşüyle birleşince, ortaya ciddi bir suçlama çıkıyordu.

    Dizinin geçen hafta yayınlanan 11'inci bölümünün jeneriğindeki değişiklik ise dikkat çekiciydi. Tartışmaların odağındaki Necati Şahin'in ismi jenerikteki 'senarist' başlığının altından çıkarılmıştı. Bu hamle kulislerde, dizinin bozulan imajını kurtarma çabası olarak yorumlandı." dedi.

    Vatanım Sensin'in yapımcı firması O3 Medya'dan henüz konu ile ilgili bir açıklama gelmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top