Hesabım
    "Emanet" Bugün TRT1 Ekranlarında!

    TRT Ev Sineması keyfi devam ediyor.

    Genç kuşak yönetmenlerden Emre Yalgın'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği polisiye ve aksiyon türündeki film Emanet bu akşam TRT1 ekranlarında seyircilerle buluşacak!

    TRT TV Filmleri projesi kapsamında çekilen ve aksiyon sahneleri ile dikkat çeken filmin başrolünde Tayanç Ayaydın yer alırken kadroda kendisine Turgay AydınElena ViunovaKoray Şahinbaş

    Çağla Naz KargıKadir Özdalİlker YiğenUmut KaradağErhan Alpay ve Onuryay Evrentan isimleri eşlik ediyor. 2008 yılında Pazar: Bir Ticaret Masalı filmindeki Mihram rolüyle Antalya Altın Portakal Film Festivali ve Locarno Film Festivali'nden En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü alan Tayanç Ayaydın'ın sırları olan bir güvenlik görevlisini canlandırdığı filmin konusu ise kısaca şu şekilde; Bir sitede güvenlik görevlisi olan Mirza, sitede işlenen cinayete tanık olan küçük bir kızın mafya tarafından kaçırılmasının ardından kızı kurtarma yoluna baş koyar. İlk başta mafyanın ciddiye almadığı güvenlik görevlisi küçük kızı kurtarmak için yavaş yavaş mafyayı çökertmeye başladığında ise işler değişmeye başlar. Üstelik Mirza'nın geçmişinin ardındaki sır perdesini aralayan emniyet mensubu, Başkomiser Cemal olacaktır. 

    “Emanet”, bu akşam 22.00’de TRT1 ekranlarında!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top