Hesabım
    ABC, NBC ve CBS Yeni Dizi Projelerini Açıkladı

    Yeni yüzler, yeni hikayeler…

    2017’nin sonları ve hatta 2018, televizyon izleyicisi için oldukça hareketli geçeceğe benziyor. Ekranların üç büyük kanalı ABC, NBC ve CBS yeni dizi projelerini açıkladı.

    İlk pilot bölüm siparişi eski SNL yazarlarından Seth Meyers’ın projesine geldi. Henüz ismi açıklanmayan projede hayalindeki iş fırsatını kaybeden ve lisede biyoloji öğretmeni olarak çalışmaya başlayan adamın komik hikayesi anlatılacak.

    ABC’nin yeşil ışık yaktığı projelerden biri olan The Good Doctor, Savant Sendromu’ndan müzdarip olan bir doktorun hastanedeki yaşamını konu alacak. Dizinin yaratıcısı aynı zamanda House’un yaratıcısı olan David Shore. Aynı kanalda yayınlanacak olan Doomsday ise 11 Eylül sonrasını işleyecek.

    Son olarak CBS cephesinde ise iki yeni dizinin anlaşması tamamlandı. Eski bir CIA ajanının seri katili durdurmak için emekli olduğu hayatına dönüşünü anlatacak olan Killer Instinct ve Good Wife’ın arkasındaki isimlerden Craig Turk’ün imzasını taşıyan Perfect Citizen ilerleyen aylarda izleyici ile buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top