Hesabım
    John Wick Televizyon Ekranlarına mı Uyarlanıyor?

    John Wick dizi mi olacak?

    Hepimizin gönlüne taht kuran tetikçi John Wick'in 2. beyazperde macerası için 10 Şubat'a doğru giden geri sayım hala sürüyor. Ancak filmin cephesinden yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Film için düzenlenen basın toplantısında /Film sitesinden Jack Giroux'un sorularını cevaplayan yönetmen Chad Stahelski ile senarist Derek Kolstad filmin beyazperdeden televizyon ekranlarına uyarlanması konusunda konuştu. 

    Filmin yaratıcıları; "Bölüm 2 ile geçmişi keşfetmiyoruz. Biz bunu denemek istedik ama hikayeye uygun olmadı. Aslında temelde bir prequel (geçmiş olayları anlatan bölüm) yazdık ancak şu an için onu kenarda tutuyoruz. Lionsgate, John Wick'i televizyon dizisi yapmakla çok ilgileniyor ve bu yaratıcı fikirleri bize çekici geliyor. Çünkü televizyon dizisinde 2 saatlik bir filmden daha fazla şeyi anlatabilirsiniz. Şu an anlattığımız hikayeyi tamamlamak istiyoruz ve geçmiş olayları anlatan bölümleri bu kanal üzerine yoğunlaştırmayı düşünüyoruz" diye konuştular. 

    2. devam halkasında da ünlü tetikçiyi canlandıracak olan Keanu Reeves'in televizyon dizisinde boy göstermesi pek olası gibi görünmese de, filmin televizyona uyarlanacak olma ihtimali bile pek çok hayranı sevindirecek gibi görünüyor.

    Siz ne düşünüyorsunuz; John Wick dizi olsun mu? 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top