Hesabım
    Olivia Colman Yeni Doktor Olabilir Mi?

    İddialar devam ediyor

    Televizyon dünyasının en popüler yapımlarından biri olan Doctor Who’da hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. 2013 yılında Matt Smith’ten rolü devralan 12. Doktor Peter Capaldi, geçtiğimiz haftalarda yeni sezonun ardından diziden ayrılacağını açıkladı. Oyuncu ayrılık kararı hakkında “Doctor Who’nun benim için son sezonundayım, artık ilerlemenin zamanı geldi gibi hissediyorum. Bu serüvende yanımda olan herkese ne kadar teşekkür etsem az.” dedi.

    Açıklamanın ardından yeni Doktor’un kim olacağı yönünde iddialar ortaya atılmaya başladı. Bu kez sıranın kadın bir Doktor’da olduğu yönünde güçlü bir hayran dayatması var. Tepkiler de göz önüne alınınca adaylar arasından sıyrılan isim Altın Küre’li oyuncu Olivia Colman oldu. Colman’ın rol için düşünülmesi hakkında konuşan Broadchurch’teki rol arkadaşı ve aynı zamanda 10. Doktor David Tennant, “Olivia kesinlikle mükemmel bir seçim olur. Doğru hikayeyi doğru kişinin anlatmasını istiyorsanız, mutlaka onu değerlendirmelisiniz.” dedi.

    Tennant’ın da desteklediği Colman’ın Doctor Who’daki kaderi ilerleyen günlerde belli olacak ama o zamana kadar Doktor olmaya en yakın olan isimlerden oluşan listemizi inceleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top