Hesabım
    The Walking Dead’de İki Büyük Karakter Kadrodan Ayrılacak Mı?

    “Kimsenin rolü artık garanti değil.”

    Dikkat! Bu yazı The Walking Dead’in yedinci sezonu hakkında sürpriz bozan içermektedir. Henüz izlemediyseniz okumamanızı tavsiye ederiz.

    The Walking Dead’de dedikodu kazanı kaynamaya başladı. Geleneksel sezon arasından dönen dizinin yeni bölümleri hakkında konuşan showrunner Scott M. Gimple, heyecan dozunu arttırdı. The Hollywood Reporter’a konuşan Gimple; artık hiçbir karakterin yerinin garanti olmadığını söyledi ve ekledi: “Hikayede bazı noktalar oldukça önemli bir yer kaplamaya başlayacak. Bu olayların bir kısmını çizgi romanlarda bulabilirsiniz fakat artık çizgi roman dünyasında olmadığımızı unutmamak gerekiyor. The Walking Dead’deki tüm karakterler gelecekleri için endişe edebilirler. Yan projeleri olan oyuncular da, olmayan oyuncular da…” dedi.

    Gimple’ın yan projeleri işaret etmesinin ardından gözler Star Trek: Discovery’nin başrolünde izleyeceğimiz Sonequa Martin-Green’e çevrildi. Green’in yanı sıra bu yıl üniversiteye başlayacak olan Chandler Riggs’in de kadrodan ayrılacağı yönünde iddialar kuvvetlenmiş oldu böylece.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top