Hesabım
    Digiturk’ten Sesli Betimlemeli Yabancı Dizi

    Westworld'ü sesli betimlemeli ve işitme engellilere özel olarak izledik..

    Son dönemde yaşadığı yenilenmenin ardından, Digiturk ilklere imza atmaya devam ediyor. Türkiye’de ilk kez yabancı bir dizi, Sesli Betimleme Derneği ortaklığı ile görme ve işitme engelliler için Türkçe olarak sesli betimlendi. 

    Digiturk’ün sesli betimleme kategorisine dikkat çekmek ve Türkiye’de bu yönde yapılan çalışmaları desteklemek amacıyla düzenlenen etkinlikte Westworld dizisinin ilk bölümünün betimlemeli özel gösterimi gerçekleştirildi. Özel gösterime Digiturk yöneticilerinin yanı sıra Sesli Betimleme Derneği (SEBEDER) yönetici ve üyeleri, gazeteciler ve davetli misafirler katıldı. 

    Türkiye’de yeni gelişmekte olan sesli betimleme konusunda da öncü olan Digiturk, toplam 129 filme erişen sesli betimlemeli kataloğuyla tüm takipçilerine keyifli bir TV tecrübesi sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde uygulamaları sayesinde tüm Digiturk üyeleri sesli betimlemeli film kataloğuna erişebiliyor. Ayrıca beIN MOVIES Premier ve beIN MOVIES Action kanallarında her hafta birer film sesli betimleme özelliğiyle yayınlanıyor. Digiturk bu özellikle yayınlanacak filmler öncesi üyeleri SMS ile bilgilendirerek, filmleri kaçırmamalarını sağlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top