Hesabım
    The Night Manager İkinci Sezon Onayını Aldı

    Biraz daha aksiyon?

    Yıldız dolu oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu hikayesi ile ilgi çeken The Night Manager’dan beklenen güzel haber geldi. BBC One, dizinin ikinci sezonunu onayladı. Konuyla ilgili konuşan yapımın yönetmeni Susanne Bier senaryonun gelişim aşamasında olduğunu söyledi ve ekledi: “Hepimiz ikinci sezonun çekilmesini istiyoruz. Ama kesinlikle birinci sezonu aratan bir ikinci sezon yaratmak istemiyoruz. Eğer sadece yapmak için yaparsak kötü bir fikrin peşinden gitmiş oluruz.”

    John Le Carre’nin 1993’te kaleme aldığı romandan aynı isimle uyarlanan The Night Manager, birinci sezonunda kitabın tüm hikayesini bitirmişti. Bu nedenle dizinin ikinci sezonunun çekilmeyeceği dedikoduları dolanmaktaydı. Bu dedikoduları destekleyen ise Hugh Laurie’nin daha önce yaptığı “Kitaba dayalı bir diziydi. Daha fazla kitap olmadığına göre, dizi de sona erdi teknik olarak.” açıklaması olmuştu. Yeni sezonun nasıl bir hikaye örgüsünü takip edeceği ise henüz bilinmiyor.

    Aditya Roy Kapur ve Anil Kapoor başrollü "The Night Manager"ın Hint uyarlaması bu ayın başlarında Disney+ Hotstar'da yayınlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top