Hesabım
    Nizam Eren Salon 7 ile Ekranlarda!

    SAT-7 Türk 7 ekranlarında, ayrıca internetten de izlenebilen programın ilk bölümü geçtiğimiz hafta perşembe günü yayınlandı!

    Yerli sinema sektörünün duayen isimlerinden Nizam Eren yepyeni bir televizyon programı ile ekranlara merhaba dedi. Eren’in hazırlayıp sunduğu ve ilk bölümü 16 Mart Perşembe günü yayınlanan programın ilk çekimleri ise Yeşilçam ile özdeşleşen Arzu Film'de gerçekleştirildi. İlk programın konuğu ise ünlü yönetmen Ertem Eğilmez’in oğlu Ferdi Eğilmez oldu.

    Nizam Eren, yeni programının içeriğini şu sözlerle ifade ediyor: ‘’1 yıl içinde 450 ye yakın filmin gösterime çıktığı yerli-yabancı 60 milyona yakın biletin satıldığı 80 milyonluk ülkemizde maalesef sinema programı yapan kanal kalmadı. Haldun Dormen’in Kamera Arkası adlı programı ile TRT de başlattığı bu heyecan şimdi SAT -7 TÜRK ekranlarında ile devam edecek. Gösterime giren ve girecek olan filmler, gişe durumu, bunları biliyor musunuz köşesi, sinema dünyasından yerli ve yabancı haberler, film şirketleri ziyareti, set ve sinema insanları söyleşisi gibi zengin bir içeriğe sahip programımızın en güzel yanı reyting kaygısı taşımaması.’’

    Nizam Eren’e Salon-7 programında SAT-7 Türk kanalının kültür – sanat haberlerini hazırlayan İlknur Bay eşlik ediyor.

    SAT-7 TÜRK kanalı Türksat uydu yayını üzerinden ve D-Smart 157. kanaldan da izlenebiliyor.

    Nizam Eren ile Salon 7 her perşembe saat 20:00'da SAT-7 Türk'te!

    Anlık canlı yayın için : http://www.sat7turk.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top