Hesabım
    Kitabın Yazarı Olası Big Little Lies 2. Sezonu Hakkında Neler Dedi?

    2. sezon ihtimali giderek artıyor..

    HBO'nun en başta bilinen şekliyle tek sezonluk mini dizisi Big Little Lies'ın başarısı, diziye 2. bir sezonu getirmek için ekibi harekete geçirdi. Geçtiğimiz günlerde diziye yönetmen olarak imza atan Jean-Marc Vallée'nin ikinci sezon hakkındaki olumsuz açıklamalarının ardından kitabın yazarı Liane Moriarty verdiği bir röportajda, "hikayeyi devam ettirmenin yollarını düşünmeye başladım." diyerek, olası bir ikinci sezonun sinyallerini verdi. 

    Moriarty; "Yapımcılar bana bazı fikirlerle gelip gelemeyeceğimi sordular. Yeni bir kitap yazmayacağım belki ama yeni bir hikaye ile neler olabileceğini görebiliriz. Buna kesinlikle açığım çünkü bu karakterleri tekrar görmek ve neler yapabileceğimi düşünmesi bile eğlenceli. Ve bence kesinlikle dizinin ilerleyebileceği bir yol var." dedi.

    Örneğin kitapta daha fazla yer kaplayan Bonnie'nin hikayesinin dizinin olası 2. sezonuna ışık tutabileceğini, Celeste'in yaşadığı sarsıcı kayıbın ardından hayatına nasıl yön vereceğini keşfetmenin oldukça ilginç bir yol açabileceğini ekleyen Moriarty son olarak "İşlenebilecek bir sürü farklı hikaye var." dedi.

    Dizinin yapımcılarından da olan başrol oyuncuları Reese Witherspoon ve Nicole Kidman'ın, 2. sezon ile devam etme isteklerinin olduğunu zaten biliyorduk, şimdi kitabın yazarını da ikna etmişe benziyorlar. Bakalım aynı ikna kabiliyeti Jean-Marc Vallée üzerinde de işleyecek mi?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top