Hesabım
    ‘Nereden Nereye’ Filminden Özel Klip Yayınlandı!

    Ünlü rapçi Zeo Jaweed imzalı şarkı sosyal medyada paylaşıldı!

    Yönetmenliğini Volkan Dönmez’in yapımcıılığını ise Insignia Yapım’ın üstlendiği, gelecek hafta vizyona girmek için geri sayan komedi filmi ‘Nereden Nereye’ için özel olarak hazırlanan şarkı ve klip görücüye çıktı! 

    Şarkı sözleri başarılı rapçi Zeo Jaweed imzalı ‘Nereden Nereye’nin klibinde ise filmden görüntülerin yanı sıra başrol oyuncuları Yosi Mizrahi ve İnan Ulaş Torun yer alıyor. ‘Nereden Nereye’ şarkısında, filmin konusuna dair göndermeler de eğlenceli bir dille anlatıyor.

    Başrollerini Sarp Levendoğlu, İnan Ulaş Torun, Yosi Mizrahi ve Hakan Bilgin’in paylaştığı film yanlışlıklar ve sakarlıklar bazlı bir durum komedisi. 100 dakika eğlence vaad eden filmin senaryosu ise Selim Çiprut’a  ait. 

    Filmin konusu: 

    Hayallerinin peşinden koşanların hikayesinin komik dille anlatıldığı  ‘Nereden Nereye’de Ejder Kalender (İnan Ulaş Torun), 25 yaşlarında en büyük ideali oyuncu olmak olan bir gençtir. Bodrum’da bir kablolu Tv bayisinde teknik servis elemanı olarak çalışmaktadır. Bir gün gazetede; en çok sevdiği dizinin ve ülkenin en popüler yapımcılarından biri olan Barış Savaş’ın (Yosi Mizrahi) ve ünlü oyuncu Metin Leylek (Sarp Levendoğlu) ile birlikte Bodrum’daki yazlıklarına geleceği haberini okur. Hemen bir plan yapıp, hayatlarına dahil olur. Fakat aksiliklerle dolu bir gece geçirilir. Peki o sancılı gece sonunda, Ejder istediğini alabilecek midir, işte orası biraz muammadır.

    Nereden Nereye filmi, 28 Nisan'da sinemalarda! 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top