Hesabım
    Twitter’da En Çok Konuşulan Dizi Hangisi?

    Tartışmalar, kavgalar, övgüler…

    Bir dizinin başarılı olup olmadığını görmenin en iyi yolu sosyal medyayı takip etmek. Sosyal medyanın gücünü arkasında alan 13 Reasons Why, Twitter’da bu senenin en çok konuşulan dizisi olmayı başardı. Entertainment Weekly’nin haberine göre Netflix’in tartışmalara sebep olan yapımı hakkında 11 milyondan fazla tweet atıldı.

    Genç bir kızın intihar ettikten sonra kasetler göndererek neden yaptığını açıkladığı dizi, Stranger Things’ten tanıdığımız Shannon Purser’in hedefindeydi. Oyuncu, 13 Reasons Why’ın intihara özendirdiğini ve izlenmemesi gerektiğini söylemişti. Dizinin yaratıcıları ise tam tersine intiharın çözüm olmadığını vurguladıklarını açıklamıştı.  

    13 Reasons Why gibi Netflix’in orijinal yapımlarını daha da hızlı bir şekilde bulabileceğinizi biliyor muydunuz? Netflix’in orijinal içeriklerini görmek için arama çubuğuna “Netflix” yazın, tüm Netflix yapımları sıralansın. 2017 yılı için 1200 saatin üzerinde orijinal içerik yayınlamayı hedefleyen Netflix, orijinal yapımlarda dünyada öncü konumda.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top