Hesabım
    Orange Is The New Black’in Yeni Sezonundan Fragman Geldi

    Zaman yaklaşıyor

    Dikkat! Bu yazı Orange Is The New Black’in dördüncü sezonu hakkında sürpriz bozan içermektedir. Henüz izlemediyseniz okumamanızı tavsiye ederiz.

    Netflix’in geniş bir hayran kitlesine sahip dizilerinden Orange Is The New Black’ten yeni video yayınlandı. Hapishaneyi ele geçiren isyanla başlayacak olan yeni sezonda Poussey’nin ölümden sonra kontrolden çıkan Litchfield sakinlerinin akıbetlerini izleyeceğiz. Yayınlanan videoda Taystee’nin “Bizim kızımıza yanlış yaptınız Mr. Caputo. Ve adalet istiyoruz!” dediğini duymamız, beşinci sezonda olayların iyice karışacağının sinyallerini veriyor. Dizi, 9 Haziran’da yeni bölümleriyle ekranlarda olacak.

    Orange Is The New Black sevginizi başka dizilerle karıştırmak istemiyor musunuz? O zaman birden çok profil oluşturun. Tek bir Netflix hesabında beşe kadar farklı profil yaratabilirsiniz. Farklı profiller sayesinde tek bir hesapta siz, ebeveynleriniz, sevgiliniz ya da oda arkadaşınız tamamen farklı içerikler izleyebilir ancak kişiye özel Netflix önerileriniz asla etkilenmez, nerden geldiğini anlamadığınız önerilerle karşılaşmazsınız. Yalnız kaldığınızda klişe Ben Stiller filmleri izlediğinizi kimse bilsin istemiyorsanız, kendinize ayrı bir profil açarak dilediğiniz filmi/diziyi izledikten sonra o hesabı ortadan kaldırabilirsiniz. Kimsenin gizli zevklerinizi öğrenmesine gerek yok.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top