Hesabım
    13 Reasons Why’ın İkinci Sezonundan İlk Detaylar Belli Oldu

    Hikaye ne olacak?

    Dikkat! Bu yazı 13 Reasons Why’ın birinci sezonu hakkında sürpriz bozan içermektedir. Henüz izlemediyseniz okumamanızı tavsiye ederiz.

    Bu yıl hakkındaki tartışmalarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran 13 Reasons Why’ın ikinci sezonu şekilleniyor. Jay Asher’ın aynı isimli kitabından uyarlanan seri, ikinci sezonunda Jessica’nın hikayesine odaklanacak. Entertainment Weekly’ye konuşan dizinin showrunner’ı Bryan Yorkey, “İnsanların Jessica’nın hikayesinin bittiğini düşünmesi korkunç. Jessica iyileşmenin ve ona bunu yapan kişinin cezalandırmasının peşine yeni yeni düşüyor. Bu iki durumu gerçekleştirmeden hikayeyi bitirmek hayranlarımızı üzer.” dedi.

    Yorkey aynı zamanda yeni bölümlerde kasetlerin merkez olmayacağını ama yine eski teknolojiden faydalanacaklarını söyledi. 13 Reasons Why’ın ikinci sezon çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz belli değil. 

    13 Reasons Why gibi Netflix’in orijinal yapımlarını daha da hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Netflix’in orijinal içeriklerini görmek için arama çubuğuna “Netflix” yazın, tüm Netflix yapımları sıralansın. 2017 yılı için 1200 saatin üzerinde orijinal içerik yayınlamayı hedefleyen Netflix, orijinal yapımlarda dünyada öncü konumda.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top