Hesabım
    Sin City Dizi Oluyor

    Çekimler başlıyor

    Sinemadan televizyona, televizyondan sinemaya transferlerin sıkça gerçekleştiğini göz önüne alırsak artık her haber bizi heyecanlandırmıyor. Fakat bu sefer meraklanmak için bir sebebiniz var. Dizi olacak yapımın adı; Sin City! (Günah Şehri)

    Deadline’ın haberine göre The Weinstein Company ve Dimension güçlerini birleştirerek ikonik filmin dizi olması için kolları sıvadı. Dizi, filmden çok çizgi romandan esinlenecek ve filmlerde yer almayan karakterlerin hikayesini ekrana taşıyacak. Yapımın showrunner’lığını ise Walking Dead’de de aynı görevde yer almış olan Glen Mazzara üstlenecek. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil ama dedikodulara göre dizi için hemen hemen tüm kanallar yarış halinde. Kadroda filmden oyuncuların yer alıp almayacağı ise ayrı bir merak konusu.

    Robert Rodriguez ve Frank Miller’ın yönetmenliğini yaptığı, kadrosunda Bruce Willis, Jessica Alba, Elijah Wood, Mickey Rourke, Clive Owen, Benicio Del Toro ve Rosario Dawson’ı buluşturan Sin City, 2005 yılında vizyona girmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top