Hesabım
    Game Of Thrones’un Finali Hakkında Yeni Açıklamalar

    Spin-off’lar ne durumda?

    Kendinizi kötü habere şimdiden hazırlayabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde Entertainment Weekly’ye konuşan dizinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss, Game Of Thrones’un büyük finalinin 2018’te yayınlanacağını söylemişti. Bugün ise bu haberin doğruluğunu zedeleyen yeni bir açıklama geldi. EW.com’a konuşan HBO’dan Casey Bloys, final sezonunun 2019’da yayınlanabileceğini söyledi.

    Bloys röportajda Benioff ve Weiss’ın henüz senaryo yazımı aşamasına gelmediğini, HBO’nun bütün bölümler tamamlanmadan sezonu yayınlamayacağını açıkladı. Bir yandan spin-off’larla ilgili de konuşan Bloys, Game Of Thrones’un yaratıcılarının yeni dizilere dahil olmayacağını duyurdu ve ekledi: “Bu yapımların amacı George R.R. Martin’in dünyasını yaratmak.”

    Geçtiğimiz Mayıs ayında HBO, Game Of Thrones’un bitmesinin ardından dört ayrı dizi için dört yazarla anlaştıklarını açıklamıştı. Bu spin-off’lar Martin’in yarattığı geniş dünyanın değişik hikayelerini masaya yatıracak. Henüz hikayelerin konusunun belli olmadığını ekleyelim.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top