Hesabım
    Reklam Karakteri Dizi Oyuncusu Olursa?

    DenizBank’ın Deniz Adam'ı, Görünen Adam internet dizisinde!

    Dijital alandaki yenilikçi uygulamalarının başarısını son dönemde pek çok ödülle taçlandıran DenizBank, bu kez, ülkemizde örnekleri giderek artan internet diziciliği alanında iddialı bir işe imza attı. Reklamlarda yer alan Deniz Adam’ karakteri, Onur Ünlü’nün yazıp yönettiği internet dizisi Görünen Adam’ın senaryosuna entegre edildi.

    Banka, bundan daha önce 2009 yılında, Beyazıt Öztürk ve Erdal Özyağcılar’ın “Robinson ve Cuma” tiplemelerini canlandırdığı reklam serileriyle marka bilinirliğine önemli katkı sağlamıştı. Şimdi ise sektöre yön verecek bir projeyi daha hayata geçiren DenizBank’ın televizyon reklamlarında gördüğümüz ‘Deniz Adam’ karakteri, Leyla ile Mecnun, Beş Kardeş ve Ben de Özledim gibi fenomen yapımlarla adından söz ettiren yönetmen Onur Ünlü’nün yazıp yönettiği internet dizisi Görünen Adam’da, dizi karakteri olarak senaryonun bir parçası haline geliyor.

    Daha önce sektörde benzeri yapılmamış uygulama, izleyicilerin de olumlu tepkisini toplayarak, Youtube üzerinden yayına girdiği 15 Mayıs ‘tan itibaren 163 bin kanal abone sayısıyla 9 milyon üzerinde izlendi. Dizi ayrıca 175 bin üzerinde beğeni ve 20 bin üzerinde paylaşım ile sektöründeki benzer projelerin yaklaşık 20 katı etkileşim elde etmiş oldu.

    Erkan Kolçak Köstendil, Osman Sonant, Selim Bayraktar gibi sevilen isimlerin yer aldığı 10 bölümlük seride, DenizBank’ın ürün, hizmet ve uygulamaları, Murat Kapu’nun canlandırdığı ‘Deniz Adam’ aracılığıyla zor anlarında dizinin kahramanı Kurtuluş’a yardımcı olması amacıyla sunuluyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top